Administratie

De Leeuw Administratie & Belastingadvies helpt u graag op weg met uw organisatie. Voor zowel de administratie van uw onderneming als voor de administratie van uw stichting of vereniging bent u bij ons op het juiste adres. Wij kijken samen met u wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

 

Financiële administratie / Accountancy

Voor uw organisatie verzorgen wij de financiële administratie. Het verzorgen van de financiële administratie betekent dat wij onder andere de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

Een goede financiële administratie is belangrijk voor uw organisatie. De ondernemer moet kunnen vertrouwen op de cijfers die in de rapporten van zijn onderneming worden weergegeven. Daarnaast hechten de klanten van uw onderneming, de toeleveranciers, kredietverstrekkers en aandeelhouders grote waarde aan de betrouwbaarheid van uw onderneming. Deze partijen moeten daarom kunnen vertrouwen op de door uw onderneming gepresenteerde (jaar) cijfers!

Onder het verzorgen van de financiële administratie van uw onderneming verstaan wij ook het geven van een duidelijke toelichting en het geven van bedrijfsadvies.

Bij het verzorgen van de financiële administratie van uw onderneming maken wij ook direct gebruik van onze deskundigheid op het gebied van fiscale- en juridische zaken, zodat u met uw onderneming niet voor fiscale en juridische verrassingen komt te staan!

 

Salarisadministratie

Heeft uw onderneming personeel in dienst? Dan moet uw onderneming een salarisadministratie aanhouden. Wij nemen de zorg voor een goede salarisadministratie van u over. Bij het verzorgen van de salarisadministratie verrichten wij voor uw onderneming onder andere de volgende werkzaamheden:

Bij het verzorgen van de salarisadministratie van uw onderneming adviseren wij u ook direct op het gebied van de loonbelasting, sociale zekerheid, secundaire arbeidsvoorwaarden etc.